Glendhang glendhung


GLENDHANG GLENDHUNG
Oleh Ustadz Irfan Farid

Urip ing pucuke jaman
kudu ngati-ati
omongan lan kelakuan
Aja kemlungkung
aja prumpang-prumpung
lan aja adigang-adigung
Glendhang-glendhung
umbrus manis janjine
nanging langka buktine
Ing wolak walike jaman
akeh wong waras makmum
maring wong edan
Cangkeme wong edan
didadekna pedoman
Pinuture wong waskita
malah dadi guyonan
Ing wolak-walike jaman
kelakuane manungsa ora ana
bedane karo hewan
Ngakune Islam
Awan puasa nyludhuk ning
warung nyekek badhogan
Ana kebo sikile loro
ning awan ramadlon
ngempul ning prapatan

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Glendhang glendhung"

Post a Comment

Featured Post

MA Batalkan Kenaikan Iuran BPJS, Apakah Akan Ada Refund? Ini Jawabannya

TRENMEDIA.ONLINE - Mahkamah Agung (MA) mengabulkan sebagian permohonan uji materi terhadap Peraturan Presiden Nomor 75 Tahun 2019 terkait J...