Kumaha ummat Islam selalu di pojokeun jeng di salahkeun....

‪#‎PojokCarita‬
Geus puluhan taun nagara urang merdeka....
Kalimah takbir ngagaung dina tiap2 peperangan ngalawan penjajah....

TAPI kumaha ayeuna adzan di masjid pake pengeras suara di permasalahkeun...???
Pan ti bareto oge adzan mah sok make speaker, malah sok sampai kadenge ka dawolong ge...

Alasan mengganggu ketertiban dan toleransi...

Ieu lain provokasi, tapi urang salaku ummat islam selalu di pojokeun jeng di salahkeun....

Teu kaop aya jenggot jeng make jubah, pasti di sangka teroris...

Ku ayana jaman beuki edan, nagara beuki teu pararuguh, nu salah di bela, nu bener di penjara....

Duhhh gusti paringan pituduh pamimpin2 kami anu aya di luhur, nu keur nyekel kakawasaan supaya hate na di bukakeun, mikanyaah ka rakyat leutik, ulah nyaah na ka nu baroga modal jeng cukong2 lainna...

Sakitu pangeling2 ti simkuring salaku rakyat leutik nu teu nyaho kana politik..
( Aris Stighva )

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Kumaha ummat Islam selalu di pojokeun jeng di salahkeun...."

Post a Comment

Featured Post

MA Batalkan Kenaikan Iuran BPJS, Apakah Akan Ada Refund? Ini Jawabannya

TRENMEDIA.ONLINE - Mahkamah Agung (MA) mengabulkan sebagian permohonan uji materi terhadap Peraturan Presiden Nomor 75 Tahun 2019 terkait J...